Ana Maria Tănasie: Greul a trecut!

  • in

Internaționala ANA MARIA TĂNASIE (22 ani) se simte foarte bine după cele două operații suferite iarna trecută, iar revenirea sa pe terenul de handbal se apropie cu pași repezi. În iarnă, extrema stânga a semnat pentru doi ani și jumătate cu clubul nostru și își dorește ca, din sezonul viitor, să își aducă aportul obținerea unor rezultate cât mai bune pentru HCM Râmnicu Vâlcea.

Ana Maria este bucuroasă că genunchiul stâng s-a refăcut bine după intervenția chirurgicală la ligament și greul a trecut. ”A fost o perioadă foarte dificilă pentru mine, am suferit două operații, prima în noiembrie 2016 de curățire și pregătire a ligamentului și a doua în ianuarie 2017, de reconstrucție a acestuia. Mă bucur că am trecut cu bine peste ele, cred că greul a trecut, important este că flexia și extensia s-au refăcut bine, de acum contează răbdarea mea. În perioada următoare, voi pune accentul pe forță, apoi îmi reiau și alergările”. Din februarie, handbalista noastră a muncit zilnic la Sala Sporturilor Traian cu kinetoterapeutul Emil Guiu pentru recuperare, iar progresele sunt mai mult decât vizibile.

Extrema stânga este optimistă în privința proiectului de la HCM Râmnicu Vâlcea. ”Știu proiectul pentru care am venit la Vâlcea, mă gândesc în primul rând să revin bine pe teren și odată cu aportul foarte bun la echipa de club, consider că pot ajunge din nou și la națională. Eu am crescut la Râmnicu Vâlcea, la Centrul Național de Excelență și cunoșteam bine acest oraș. Mă simt ca acasă la Râmnicu Vâlcea, aici am crescut și sper ca în următorii ani să simt același lucru. Îmi doresc foarte mult să fie o echipă puternică la Vâlcea, pot spune că sunt foarte pozitivă și cred foarte mult în oamenii din conducerea clubului”.

Ana Maria Tănasie este medaliată cu bronz alături de naționala de senioare la Campionatul Mondial din 2015 și campioană națională cu HCM Baia Mare în 2014.

Attachment